Terarijumi

Da li je tvoj dom bogatiji za gmižućeg kućnog ljubimca? Ako je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj životinjski prijatelj ima udobno i prostrano prebivalište. Sa terarijumom se pobrini za veću bezbednost, mirne i bezbrižne noći , kao i za udobno spavanje tvog kućnog ljubimca. Pošto tvoj najbolji prijatelj zaslužuje samo najbolje, proveri šta smo ti pripremili u kategoriji terarijuma na najvećem portalu za upoređivanje Idealno.rs, koji predstavlja svoju ponudu najpoznatijih brendova, najboljih proizvođača, prodavaca i trgovačkih posrednika za terarijume. Obezbedi svom kućnom ljubimcu prostor, odnosno prebivalište, koje će mu obezbediti dodatnu sigurnost, kao i veliku udobnost i zadovoljstvo, kao i opuštenost, a to će tvom gmizavcu obezbediti odgovarajući stepen potrebne energije.

Kod terarijuma je izuzetno važno da se odlučiš za onaj, koji je prilagođen uzrastu, veličini, kao i vrsti tvog gmizavca. Naime: samo na taj način će mu u prilagođenom prostoru biti kraljevski tretman za spavanje i kvalitetan odmor, kada se zasiti druženja ili se recimo, umori od penjanja. Gmizavci se u svojim terarijumima igraju, hrane i spavaju. Zato pre kupovine proveri, da li odabrani terarijum pruža odgovarajući prostor za obavljanje svega navedenog. Takođe, među terarijumima se odluči na osnovu materijala i oblika, a lepši izgled obično pružaju različiti stakleni oblici. Nabavi onaj sa gornjim plastičnim poklopcem koji se odvaja, jer će to olakšati čišćenje, odnosno održavanje.

Pored svih pomenutih kriterijuma, treba da razmisliš i o terarijumu, koji obezbeđuje trajno i kompaktno prebivalište, zato pažnju usmeravaj na dimenzije, kao i na zapreminu, širinu stakla, eventualni nivo vode, važan otvor za sijalicu, kao i bitan ključ sa bravom.

više
Cena
MIN MAX

Pretraži po brendu

Ne propusti

Saveti prilikom kupovine

Od pregorele sijalice napravi mini terarijum

I kod tebe se gomilaju pregorele sijalice koje pre ili kasnije završe u kanti za smeće? Evo ideje. Od ...

Prikaži sve savete za kupovinu
11 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.