Potraži među prikazanim proizvodima

Poslastice / vitamini za ptice

(51 proizvod)

Verovatno da nema kljunara, koji ne bi želeo da razmaženo cvrkuće, da bi dobio za njega omiljenu, najukusniju poslasticu i vitamin za ptice. Možeš tu i tamo da razmaziš svog životinjskog prijatelja i da mu svakodnevne obroke pripremaš sa poslasticom, odnosno vitaminom za ptice. A svakako ćeš obezbediti dodatno zadovoljstvo, radost i sreću tvom kućnom ljubimcu.

pošto najbolji prijatelji zaslužuju najbolje, proveri šta smo ti pripremili u kategoriji poslastica i vitamina za ptice na najvećem internet portalu za upoređivanje Idealno.rs, gde svoju ponudu predstavljaju najpoznatiji brendovi, najbolji proizvođači, prodavci i trgovački posrednici poslastica i vitamina za ptice. Obezbedi svom kućnom ljubimcu poslastice i vitamine za ptice, koje imaju veliku količinu hranljivih materija, koje su ukusne i hrskave pa će tvom pernatom prijatelju obezbediti najveći nivo energije.

Kao i kod svakodnevne ishrane, tako su i poslastice i vitamini izuzetno važni za i doprinose većoj raznolikosti, a posebno uravnoteženosti svakodnevnih obroka. Pre kupovine je neophodno proveriti, da li su poslastice i vitamini namenjeni mladunčetu ili su pogodni za odrasle kljunare. Od izuzetne važnosti su i oznake o sastavu proizvoda, jer samo na taj način možeš da izabereš one, koji će najviše odgovarati tvom životinjskom prijatelju. Takođe, pažljivo pregledaj dodatke, analiziraj sastav i pažljivo pročitaj uputstvo za upotrebu. Raspitaj se i o skladištenju i čuvanju , pa o težini, odnosno količini pakovanja, kao i o roku upotrebe.

Pored ostalog, svom ptiću ili ptici možeš da ponudiš i pesak sa školjkama, koji im na dnu kaveza predstavljaju podlogu, odnosno obezbeđuju im neophodnu higijenu u boravku, kao i vitaminski dodatak. Pesak sa školjkama blagotvorno deluje na varenje i ukupno zdravlje ptica, nudeći im potrebne minerale, a istovremeno im obezbeđuje važan kalcijum. Neophodan je za razvoj kostiju, za rast perja, i kao što je pomenuto, predstavlja ukusnu podlogu na dnu kaveza. Važno je da se pesak od školjki menjaš dva puta nedeljno.

Prikaži više
51 proizvod
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka