Potraži među prikazanim proizvodima

Igračke za ptice

(99 proizvoda)

Da li u tvojoj kući preleće i obogaćuje je neka od kućnih ptica ili šareni papagaj? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, obezbedi tvom životinjskom prijatelju da bude razigran, veseo i raspoložen. U tome svakako mogu da ti pomognu igračke za ptice, koje su pogodne kako za mlade ptiće, tako i za one veće razigrane ptice. Pošto najbolji prijatelj zaslužuje najbolje, proveri šta smo ti pripremili pod kategorijom igračke za ptice na najvećem portalu za upoređivanje idealno.rs, gde svoje ponude predstavljaju najbolji brendovi, najbolji proizvođači, prodavci i trgovački posrednici igračaka za ptice. Nabavi svom kućnom ljubimcu igračku koja će mu ulepšati svakodnevicu i obezbediti dodatnu radost, kao i dobru volju, a odagnaće dosadu čak i kada se pripremaš za neke druge poslove u kući.

Među igračkama za ptice se nalaze viseći mostovi, kao i igračke za ptice od drveta, kanapi obloženi pamukom, drvene kuglice i zvončići, za igranje ili grickanje, pamučni obruči, ciljne šipke, sedište od pamučnog užeta i drugo. Igračke za ptice dolaze do izražaja kako kod mladih ptića, tako i kod onih odraslih pernatih životinja, koje sede, guguču ili skakuću i spontano „prekopavaju“ svakodnevno kavez, a shodno tome, pevuše i zvižduću veselo ujutru, popodne ili uveče.

U svakom slučaju: osiguraj svom kućnom ljubimcu razigran i radostan dan, a uz njega ćeš se i ti zabaviti. Nabavi svom ptiću, ptičici ili papagaju drvene, plastične, platnene ili pamučne dodatke, zvončiće, kanape i ostale igračke za ptice, koje su pogodne za igru poletanja, kao i ljuljanje i sedenje. Istovremeno treba da mu obezbediš igračku koja je napravljena po u skladu sa najvišim standardima kvaliteta, od neškodljivih i pticama prijatnih materijala.

Prikaži više
99 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka