Hrana za ptice

(145 proizvoda)

Da li po tvom domu preleće i ukrašava ga neka kućna ptica? Ako je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj životinjski prijatelj dobije najkvalitetniju i najukusniju hranu za ptice. Jer: najbolji prijatelj zaslužuje najbolje! Zato proveri šta smo ti pripremili pod kategorijom hrane za ptice na najvećem portalu za upoređivanje idealno.rs, na kome ponudu predstavljaju najpoznatiji brendovi, najbolji proizvođači , prodavci i trgovački posrednici hrane za ptice. Obezbedi svom kućnom ljubimcu hranu za ptice, koja će imati što više vitamina i minerala, koja će biti najboljeg ukusa i hrskava, i tvom životinjskom prijatelju obezbediti najveći novo energije.

Kod hrane za ptice je najvažnije da je raznovrsna, i pre svega uravnotežena. Pre kupovine je potrebno uzeti u obzir i to da li je namenjena za mlade ptiće ili je pogodno za odrasle ptice. Od velikog značaja su i oznake o sastavu hrane za ptice, jer samo na taj način ćeš izabrati onu hranu za ptice koja će tvom kljunatom ljubimcu najviše prijati. Takođe, proveri dodatke i analiziraj komponente, a i pažljivo pročitaj uputstvo za upotrebu. Raspitaj se i o adekvatnom skladištenju i čuvanju, kao i o količini, odnosno težini pakovanja i roku trajanja.

Ukratko: za domaće, kućne ljubimce današnje sveobuhvatno potrošačko tržište nudi veliki izbor sastojaka, kao i hrane, proizvedene u skladu sa najvišim standardima kvaliteta. Zato nemoj da požuriš sa kupovinom hrane za ptice, već uporedi i izaberi samo najbolje na osnovu uzrasta, aktivnosti i veličine vašeg životinjskog prijatelja. Proveri i oznake za potencijalne alergene i preporučene dodatke prehrani.

Prikaži više
145 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka