Transport za glodare

Da li ti spadaš u one vlasnike kućnih ljubimaca koji vole da svoje životinjske prijatelje vode sa sobom na izlet, putovanje ili na kratak odmor? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, onda ti je sigurno potreban pogodan i odgovarajući dodatak, odnosno dodaci, koji ti pomažu prilikom transporta.

U transport za glodare spadaju sanduci i kavezi. Pored toga, oni se razlikuju po kategoriji i vrsti dodatka za transport koji, na prvom mestu, treba da sigura bezbednost i što je moguće manje stresnu vožnju, odnosno putovanje za tvog glodara. Ukoliko se lasica, činčila, pacov, miš, hrčak, morsko prase ili neki drugi glodar prvi put vozi u transportu za glodare, preporučuje se da sanduk ili kavez kupiš malo pre samog putovanja, da bi se ljubimac malo navikao na njega, odnosno da ga okusi i istraži nov prostor i njegov miris.

Nemoj nikada da požuruješ sa nabavkom transporta za glodare, već međusobno uporedi brojne proizvode poznatih brendova, proizvođača, prodavaca i trgovačkih posrednika. Svakako je veoma važno da dimenzije transporta za glodare prilagodiš veličini, uzrastu i vrsti glodara. Tu je i materijal, a samim tim i nosivost, stabilnost i čvrstoća koji doprinose udobnosti, ugođaju i dugoročnoj stabilnosti transporta za glodare.

Moderna raznovrsna tržišna ponuda transporta za kućne ljubimce sve više pruža različite oblike, modele, kao i već pomenute materijale. Među poslednjim i najomiljenijim transportom za glodare su plastični ili metalni kavezi i sanduci, koji mogu biti i od aluminijuma, ali su preporučljiviji udobni i mekani, posebno tokom dužih vožnji i dalekih putovanja. Možeš i da se odlučiš za klasične žičane kaveze, a najpopularniji su oni koji su opremljeni ručkom radi lakšeg prenosa.

više
Saveti 0
Cena
MIN MAX

Pretraži po brendu

Boja

Tip transportera

Ne propusti

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.