Potraži među prikazanim proizvodima

Oprema za kaveze

(89 proizvoda)

Ako spadaš u ljubitelje glodara, u tvom domu onda mora da je neko morsko prase, miš, lasica, činčila, hrčak ili neki drugi glodar, a možda planiraš i nabavku novog, onda ti sigurno treba i sva neophodna oprema za kavez. Ukoliko je nemaš, brzo proveri šta ti je sve neophodno da bi tvoj kućni ljubimac bio bezbrižan, zadovoljan, srećan i da mu je udobno.

U opremu za kaveze pored ostalog spadaju kućice, tuneli, posude i hranilice za ukusne i hranljive obroke tvojih glodara, a tu su i točkovi za trčanje, vežbanje i igranje, mostovi i stepenice koji obezbeđuju najviši nivo zabave, gnezda i svi potrebni materijali za ostalo, stalci za sno i drugo. Takođe, u kategoriji opreme za kavez izaberi između visećih mreža, odnosno visećih kreveta, kupatila i peska za kopanje i toaleta. Pored svih pomenutih dodataka i opreme za kaveze, pažnju prvenstveno obrati na dimenzije, veličinu pojedinačnih predmeta, da bi sve bilo prilagođeno raspoloživom prostoru. Takođe, ne žuri sa kupovinom, već svom životinjskom prijatelju obezbedi najbolje, najkvalitetnije, izdržljive materijale, koji će mu obezbediti odgovarajuću nosivost, stabilnost i dugotrajnost.

U omiljene materijale opreme za kaveze spadaju tradicionalno, klasično i dalje najpopularnije drvo, koje je za glodare pogodno i popularno prvenstveno zbog njihovog čestog grickanja i glodanja. Sa plastičnom opremom za kaveze obezbeđuješ lako održavanje i čišćenje, jer sa ovom vrstom materijala najlakše održavaš odgovarajuću higijenu. Tkanina je pogodno pre svega za kačenje na krevet ili viseću mrežu, jer je nekako mekana i pruža veću udobnost, ugođaj i kraljevski san, kao i ogromno zadovoljstvo kućnog ljubimca. Travnata i prirodna vlakna pružaju prijatan izgled, a gladnim glodarima obezbeđuju zdrav i ukusan obrok.

Prikaži više
89 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka