Transport za pse

(476 proizvoda)

Da li spadaš među one vlasnike pasa , koji svoje četvoronožne prijatelje vode sa sobom na izlet, putovanje ili na kraći odmor? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, onda ti definitivno treba pogodna i odgovarajuća naprava, odnosno dodatak koji ti pomaže prilikom transporta psa.

U transport za pse, pored ostalog spadaju kutije i kavezi. Bez obzira na vrstu dodatka za transport za pse, prvo i najvažnije je da obezbedi sigurnu i što manje stresnu vožnju, odnosno putovanje za tvog ljubimca. Ukoliko se pas prvi put vozi u transportu za pse, preporučljivo je da kutiju ili kavez kupiš malo pre putovanja, da bi se pas privikao na nov prostor i miris.

Sa kupovinom transporta za pse nemoj nikada da žuriš, već pregledaj i međusobno uporedi brojne proizvode poznatih brendova, proizvođača, prodavaca i trgovačkih posrednika. Pre svega je važno da dimenzije transporta za psa budu prilagođene njegovoj veličini, uzrastu, vrsti odnosno pasmini. Tu je i materijal, pa nosivost, stabilnost i čvrstina koji dodatno doprinose ugođaju, udobnosti i stabilnosti prilikom duge vožnje u transportu za pse.

Moderna, raznovrsna tržišna ponuda za četvoronožne prijatelje nudi sve više raznih oblika, modela, kao i već pomenute, razne materijale. Na kraju, među najpopularnije transporte za pse spadaju plastični kavezi, odnosno kutije, a za njima slede oni od aluminijuma, kao i oni preporučljiviji udobni i mekaniji, koji su posebno pogodni za dalja putovanja i duže vožnje. Možeš da se odlučiš i za one klasične kaveze sa rešetkama, kao i za navlake za automobile, a posebno pogodni za prevoženje pasa su pojasevi za pse, pregrade, torbe za nošenje, auto mreže i drugo.

Prikaži više
476 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka