Povodci za pse

(460 proizvoda)

Da li po tvojoj kući trčkara četvoronožni ljubimac? Ako je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj kućni ljubimac ima svoj povodac za pse, koji će mu obezbediti dodatnu sigurnost, a time i mirnije i bezbrižnije šetnje. Zato što najbolji prijatelj zaslužuje najbolje, proveri šta smo ti pripremili pod kategorijom povodci za pse na najvećem portalu za upoređivanje idealno.rs, gde svoje ponude predstavljaju najpoznatiji brendovi, najveći proizvođači, prodavci i trgovački posrednici povodaca za pse. Obezbedi svom kućnom ljubimcu proizvod, koji će mu doneti veću sigurnost, kao i prilagodljivost njegovom vratu, odnosno telu i neće mu ometati svakodnevne pokrete i hodanje.

Pri izboru povodca za pse na prvom mestu treba da obratiš pažnju na dimenzije, odnosno veličinu. Prilagodi ga, kako njegovoj veličini, tako i uzrastu i vrsti, odnosno rasi tvog psa. Pri tome uzmi u obzir i udobnost i praktičnost takvih proizvoda, i biraj samo najlepše i najkvalitetnije materijale. Naime, samo na taj način možeš da sprečiš rano uništavanje ili pucanje ogrlice, odnosno vodilice i povodca za psa, pogotovo u primeru kada je tvoj četvoronožni prijatelj jedan od onih najrazigranijih i najaktivnijih pasa. Od izuzetnog značaja je i odgovarajuća veličina, jer u slučajevima kada je premala i preuska, odnosno pretesna i previše tvrda, može da dovede do urezivanja, gušenja i drugih poteškoća i povreda.

Pored materijala i dimenzija, raznovrsna, sveobuhvatna, moderna tržišna ponuda ti nudi razne modele, boje, nijanse i printove. Sve popularniji su povodci za pse sa plastičnom drškom koja vlasniku obezbeđuje bolji prihvat. Prednost, takođe, predstavljaju i povodci za pse koji imaju funkciju zaustavljanja, odnosno „otpuštanja“, koja lako zaustavlja tvog ljubimca ili mu obezbeđuje slobodnije trčanje i šetanje. Takođe su pogodni i korisni univerzalni, odnosno svestrani povodci za pse, koji su pogodni za sve vremenske uslove, jer njihov materijal omogućava trajnost, brzo sušenje, odnosno hlađenje.

Prikaži više
460 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka