Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Brand

Kućica i kreveti za pse

(12 proizvoda)

Da li tvoju kuću čuva četvoronožni prijatelj? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj pas bude obezbeđen udobnim i prostranim boravištem. Sa kućicama i krevetima za pse obezbedi im veću sigurnost, mirnije i bezbrižnije noći, kao i udoban san. Zato što najbolji prijatelj zaslužuje najbolje, proveri šta smo ti pripremili pod kategorijom kućica i kreveta za pse na najvećem portalu za upoređivanje idealno.rs, gde svoju ponudu predstavljaju najpoznatiji brendovi, najbolji proizvođači, prodavci i trgovački posrednici. Obezbedi svom kućnom ljubimcu prostor, odnosno prebivalište koje će mu obezbediti veću bezbednost, kao i one koje će mu svojom ugođajem doneti veće zadovoljstvo, opuštenost, i preko potreban nivo energije.

Kod kućica i kreveta za pse je od velike važnosti je da se odlučiš između onih, prilagođenih uzrastu, veličini, stanju dlake i rasi tvog psa. Naime: samo na taj način ćeš mu, u njemu prilagođenom prostoru, obezbediti kraljevski kvalitet sna i odmora, kada se umori od druženja, trčanja, igre ili dužeg hodanja. Takođe, među kućicama i krevetima za pse se odluči na osnovu materijala i oblika. Uvek popularne su drvene kućice za pse, a za lepši izgled se brinu razne boje i natpisi. Kod kreveta, prednost predstavljaju oni obezbeđuju dodatne jastuke za veću udobnost. Svakako, pre konačnog izbora kućica i kreveta za pse, obrati pažnju na pozicioniranje, na primer, korpe, jastuka i drugog. Zato: razmisli, da li tvoj četvoronožni prijatelj uglavnom ostaje u zatvorenom prostoru ili hrabro pazi na kuću iz njegove okoline. Na osnovu toga izaberi kvalitetne i masivne, izdržljive, sa materijalima otpornim na spoljašnje i okolne uticaje .

Pored svih pomenutih kriterijuma za kupovinu razmisli i o kućicama i krevetima za pse, koji obezbeđuju trajan i kompaktan smeštaj pogodan i za pse sa različitim poteškoćama, kao što su problemi sa zglobovima. Pored toga, dobro je razmisliti i o što jednostavnijem čišćenju i održavanju i za to se i dalje preporučuje uglavnom koža.

Prikaži više
12 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka