Nega i kozmetika za pse

(1346 proizvoda)

Da li tvoju kuću čuva četvoronožni ljubimac? Ako je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj kućni ljubimac bude lepo negovan, mlad, zdrav i zadovoljan. U tome ti definitivno pomaže nega i kozmetika za pse, koja je pogodna za mladunce, kao i za one malo veće, odnosno odrasle pse. Jer: najbolji prijatelji zaslužuju najbolje! Zbog toga proveri šta smo ti pripremili u kategoriji nege i kozmetike za pse na najvećem portalu za upoređivanje idealno.rs, gde svoju ponudu predstavljaju najpoznatiji brendovi, najveći proizvođači, prodavci i trgovački posrednici nege i kozmetike za pse. Obezbedi svom kućnom ljubimcu proizvod koji će poboljšati njegovu dlaku, kao i eliminisati neprijatne i dosade buve, a to će doprineti njegovom zdravlju, čistoći i urednosti. Većina pasa se inače mnogo bolje oseća ukoliko su uredni, negovani i čisti, a to doprinosi još većem raspoloženju i dobroj volji.

među negom i kozmetikom za pse se, pored ostalog, nalaze i šamponi i balzami, koji doprinose urednoj i uvek dobro održavanoj dlaci. Od izuzetne važnosti je da se uzmu u obzir vrsta i boja pseće dlake, za šta su namenjeni gore pomenuti šamponi i balzami, kao i sprejevi za povećanje volumena, a tome dodaj i gelove i sprejeve za lakše raščešljavanje. Takođe, možeš da se pobrineš za svog psećeg prijatelja sa negom i kozmetikom za pse, gde se na primer koncentrišeš na oči, uši ili usta. Za ovo poslednje recimo, možeš da nabaviš prašak za osvežavanje daha ili da mu ponudiš vodu za usta.

U svakom slučaju: obezbedi svom kućnom ljubimcu besprekorno uredan i zdrav izgled, za koji ćeš se pobrinuti nabavkom proizvoda za negu i kozmetiku za pse, sa kojom mu nećeš nadražiti oči i kožu, a koji će biti napravljeni u skladu da najvišim standardima kvaliteta. Da bi izabrao najbolje i najpogodnije proizvode nege i kozmetike za pse, temeljno i pažljivo pregledaj sve oznake o sastavu, skladištenju i čuvanju, kao i načinu upotrebe.

Prikaži više
1346 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka