Kutije za skladištenje

(385 proizvoda)

Kutije za skladištenje uvek dobro dođu. O njihovoj upotrebnoj vrednosti govori i činjenica da većina ljudi odlaže i sprema stvari u kutije koje su dobili uz kupovinu raznih predmeta i opreme. Na Idealno.rs možeš da pronađeš mnogo različitih kutija za skladištenje i mnogo različitih modela koji će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih kupaca.

U ponudi su kutije od različitih materijala: papir, karton, drvo, plastika, staklo ... One se razlikuju po obliku i veličini, što zavisi prvenstveno od njihove nameni.

Ako imaš puno nakita koji leži na dnu fioke ili na noćnom ormariću ili na polici u kupatilu, dobro bi ti došla prava kutija za nakit. Sastoji se od nekoliko malih fioka, što ti omogućava uredno pakovanje nakita. U takvu kutiju za nakit možeš da spakuješ posebno minđuše, prstenje, ogrlice, broševe ... Takva kutija je dobra i za kućne majstore koji žele da spakuju eksere, šrafove i matice.

Za spremanje igračaka na raspolaganju su ti velike kutije, oslikane porodičnim motivima koji će ukrasiti bilo koju dečiju sobu. Izbor različitih boja i motiva je veliki, pa je možda najbolje da izbor prepustiš detetu kome je kutija i namenjena.

Neke od kutija mogu da posluže i kao dodatne stolice. One su postavljene i od otpornih su materijala, pa mogu da imaju dvostruku ulogu kao kutija za skladištenje i tabure u dnevnom boravku.

Najčešće su kutije od kartona. One takođe omogućavaju maksimalnu kreativnost u oblikovanju. Možeš da kupiš vrlo jednostavnu jednobojnu kutiju i da koristeći boje i drugi dekorativni materijal da je preoblikuješ u jedinstvenu kutiju za čuvanje slika, dokumenata, suvenira ili možeš da je koristiš i kao poklon kutiju prilikom sledećeg poklanjanja.

Na tržištu su ti dostupni i kompleti kutija različitih dimenzija koje mogu biti korisne u više situacija. U jednoj od manjih kutija možeš da spakuješ pribor za šivenje, a u jednu od većih časopise i kataloge. Svaka od njih će ti dobro doći, pre ili kasnije.

Ako se odlučiš za kupovinu kutije ili nekoliko kutija, proveri ponudu različitih modela i kompleta na Idealno.rs i uporedi njihove cene, pa izaberi najbolju ponudu.

Prikaži više
385 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka