Supermarket

Horizontalni zamrzivači

Horizontalni zamrzivači već duže vreme nisu samo za naše bake. Mnoge moderne domaćice cene njihove funkcije, jer mogu da imaju veoma važnu ulogu u domaćinstvu. Dolaskom modernizacije i brze hrane, mnogi ljudi su sve više svesni važnosti domaće hrane. Budući da je svakodnevno kuvanje vremenski vrlo zahtevan posao, rešenje može da bude kuvanje velike količine hrane odjednom i potom njeno zamrzavanje. Ako je za tebe i potrebe tvoje porodice zamrzivač u normalnom frižideru premali, horizontalni zamrzivač je pravo rešenje za tebe.

Prednost zamrzivača je u činjenici da postoji dovoljno prostora za velike stvari (kao što su meso), budući da to ne ograničava veličina i oblik fioka. Većina zamrzivača ima korpe sa strane, u koje možeš da staviš više malih paketa koji se neće izgubiti u dubini velikog horizontalnog zamrzivača.

Današnji zamrzivači su vrlo praktični za korišćenje, jer većina već ima NO FROST funkciju, što znači da odleđivanje više nije potrebno, kao kod starijih aparata. Sada se to radi automatski, samo povremeno je potrebno da se očiste, za šta su ti dostupna razna sredstva za čišćenje i maramice. Svakako je poželjno usisati ili počistiti prašinu na zadnjoj strani uređaja, da bi se izbegla prevelika potrošnja struje.

Većina kućnih aparata danas, pa tako i horizontalni zamrzivači su podeljeni u različite energetske razrede. Najefikasniji energetski razred je A ++, a najmanje razred G. Energetski razred se ne određuje u odnosu na apsolutnu potrošnju energije, već potrošnja u odnosu na zapreminu horizontalnog zamrzivača.

Za najlakše upravljanje izaberi horizontalni zamrzivač kod kojeg se temperatura može podesiti digitalno. U slučaju digitalnog podešavanja kolebanje temperature je ograničeno na 0,5 stepeni Celzijusa. Za zamrzivače sa analognim podešavanjem temperature ona varira i do 2 stepena Celzijusa. Obično uređaji sa digitalnim podešavanjem temperature imaju na vratima LED ekran koji prikazuje stvarnu temperaturu u zamrzivači. Na tom ekranu se prikazuju i upozorenja o greškama, što je takođe veoma korisno.

Ako već znaš da je horizontalni zamrzivač uređaj koji želiš i koji ti treba, uporedi cene različitih prodavnica na Idealno.rs.

više
Cena
MIN MAX

Energetski razred

Dubina (u cm)

MIN MAX

Neto zapremina (l)

MIN MAX

Automatsko otapanje

Širina (u cm)

MIN MAX

Visina (u cm)

MIN MAX

Nova energetska klasa (2021)

Kapacitet zamrzavanja (u kg/24h)

MIN MAX

Boja

Jačina (u dB)

MIN MAX

Godišnja potrošnja el. energije (u kWh)

MIN MAX

Čuvanje prilikom nestanka struje (u h)

MIN MAX

Saveti prilikom kupovine

8 preporuka za bezbedan onlajn šoping

Ponekad internet nije najbezbednije mesto za kupovinu. I zbog toga je neophodno da budete na oprezu. ...

Proglašene najbolje domaće veb-prodavnice konkursa Web Retailer Award 2022!

Na konferenciji E-commerce Jam svečano su dodeljena priznanja najboljim veb-prodavnicama regiona u okviru ...

Izbor savršenog poklona više nije nemoguća misija

Praznična trpeza, zabave u decembru, druženja s porodicom, prijateljima i saradnicima. Sve je to neizostavni ...

Prikaži sve savete za kupovinu
90 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka