Baštenska galanterija

(380 proizvoda)

Obožavaš cveće i misliš da je ono najlepši ukras u tvojoj kući? Možda se još uvek ne baviš cvećem, ali želiš da počneš uskoro? Za gajenje cveća i njegovo održavanje je nekada bilo potrebno puno vremena, brige i novca za kupovinu pojedinih proizvoda, đubriva i opreme za navodnjavanje, ali danas je moguće na tržištu kupiti dosta povoljnije saksije za cveće, žardinjere i druge proizvode koji gajenje cveća omogućavaju svakom pojedincu s malim komadom bašte. Da bi tvoja bašta bila posebno atraktivna i da bi ti zavidele sve komšije, proveri ponudu u našoj kategoriji baštenske galanterije i među proizvodima izaberi najbolju ponudu na jednom mestu.

U slučaju da želiš dodatno da ukrasiš svoju baštu, preporučujemo ti da izabereš neke od baštenskih skulptura, ukrasnih figurica, bunara, fontana, mlinova ili vetrenjača. Za veću raznolikost stabala ili bašte uopšte, možeš da kupiš kućicu za ptice i da na taj način, pored lepšeg izgleda bašte, vodiš brigu i o hranjenju raznih vrsta ptica. Možeš da biraš između velikog broja kućica, različitih dimenzija, napravljenih od drveta ili drugih materijala. Pored toga, u ovoj kategoriji možeš da pronađeš razne poštanske sandučiće u raznim veličinama, oblicima, bojama, napravljene od raznih materijala.

Prikaži više
380 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka