Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Biljke, začini, lekovito bilje

(12 proizvoda)

Da li obožavaš domaće aromatično bilje i začine, uživaš u njihovom ukusu i zdravom načinu načinu života? Baštovanstvo i sađenje sopstvenog začinskog i lekovitog bilja je ranije zahtevalo puno vremena, nege i održavanja pojedinih biljaka, a danas je na tržištu moguće jednostavno kupiti seme i svaki pojedinac sa parčetom zemlje se može baviti baštovanstvom. Baštovanstvo je često rešenje i za one koji nemaju baštu, jer začine i aromatično bilje jednostavno posade u žardinjere ili saksije, ili ih stave u dekorativne posude umesto cveća u svojoj kući.

Ponuda domaćih biljaka i začina na našem tržištu je zaista velika, kako onih jednostavnih, tako i onih komplikovanijih sorti. Ranije su na određenom mestu cvetale samo biljke pogodne za to područje, a danas je moguće uzagajati praktično bilo koju biljnu vrstu. Možeš da se odlučiš za kupovinu organskog semena, starih sorti biljaka ili da eksperimentišeš i testiraš nove sorte. U našoj ponudi možeš da biraš među različitim sortama aromatičnog i začinskog bilja, raznih prodavaca i što je najbolje – sve to možeš da pronađeš na jednom mestu. Nema ničeg lepšeg od sveže ubranog bosiljka u tek pripremljenom jelu.

Prikaži više
12 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka