Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Didaktičke igračke

(2373 proizvoda)

Ako detetu želiš da kupiš igračku koja bi, osim što bi bila zabavna, mogla da pomogne u razvijanju kognitivnih sposobnosti i s kojom bi dete moglo da uči o svetu koji ga okružuje, onda su didaktičke i kreativne igračke pravi izbor. Na tržištu ih je veliki broj i odluka nije jednostavna. Pre kupovine pregledaj kategoriju, uporedi cene i pronađi najbolju didaktičko / kreativnu igračku.

U kategoriji Didaktičke i kreativne igračke naći ćeš puno proizvoda uz koje deca uče o različitim oblicima, bojama, brojkama, slovima, razvijaju kognitivne sposobnosti i na zabavan način razvijaju i treniraju svoje moždane vijuge. Takve igračke osim razvoja pojedinih sposobnosti i veština, podstiču i motivaciju za učenje koja će detetu sigurno olakšati početke u školskoj klupi.

Pri odabiru didaktičke igračke ne treba se previše obazirati na uzrast za koji je namenjena. Naravno treba, ali u određenoj meri. Od svakog deteta posebno zavisi koja će ga igračka privući, zabaviti i naučiti nešto novo. Generalno, važno je da je igračka sigurna za upotrebu, da se detetu pokaže kako da je koristi i naravno, da mu je zanimljiva za igru.

Među kreativnim igračkama posebno su popularne igračke od prirodnih materijala, posebno drveta, među kojima ćete naći setove za vežbanje motorike, kreativne setove za izradu, drvene slagalice i slične igračke.

Prikaži više
2373 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka