Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Zaštitna oprema za hokej

(0 proizvoda)

S obzirom na to, da je hokej prilično grub sport, na zaštitu treba obratiti posebnu pažnju. U kategoriji opreme za hokej možeš da pronađeš specijalnu zaštitnu opremu za igrače, golmane i sudije, a sa kupovinom bilo koje opreme, preporučen je i izbor torbi, koja omogućava jednostavno i udobno prenošenje opreme. Zaštita u hokeju je izuzetno važna, i neophodno je obezbediti praktično svaki deo tela. Neke delove tela je dovoljno da zaštitiš odećom, a drugi delovi tela moraju da budu zaštićeni dodatnim ojačanim hokejaškim štitnicima.

Izuzetno je važno da se zaštiti glava, zbog čega je kaciga definitivno, neophodan deo hokejaške opreme. Pored toga, koriste se i štitnik za zube, štitnici za laktove, kolena i ramena. Pored toga, neophodna je i upotreba suspenzera, rukavica i mrežice za kacigu. Sama zaštitna oprema pri igranju hokeja je teška i zato je neophodno postići određen nivo fleksibilnosti. Tražiš zaštitnu opremu za hokej, ali ne znaš tačno šta da izabereš? Preporučujemo ti, da se pre kupovine, temeljno informišeš i pogledaš celokupnu ponudu na tržištu, i tek nakon toga odlučiš za kupovinu.

Prikaži više
Saveti 0
0 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj da upotrebiš drugačiju kombinaciju filtera ili posebno koristi svaki filter.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka