Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Sadržaj kompleta

Teniski kompleti

(1 proizvod)

Teniski kompleti za igranje su zgodni za slobodno vreme, igru sa decom, prijateljima ili porodicom. Tenis je savršena igra za kardiovaskularni sistem, i pruža zabavan i cenovno pristupačan način za poboljšanje fizičkog i mentalnog zdravlja za tebe i tvoju porodicu. Tenis je jedan od najboljih sportova sa niskim opterećenjem, koji poboljšava opšte fizičko i i mentalno zdravlje. Zbog toga što omogućava kvalitetno vežbanje za srce i krvne sudove, tenis podiže nivo energije i smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti. Oblikuje celo telo – gornje i donje delove ruku, noge i trup, redovno igranje poboljšava fizičku i mentalnu kondiciju i analitičko razmišljanje.

Teniski kompleti obično sadrže dva ili više reketa, jednu ili više teniskih loptica i druge dodatke potrebne za igranje. Reketi, koje kupujemo u kompletima za igranje, obično nisu dovoljno kvalitetni za profesionalne igrače, ali su svakako posebno zgodni za igranje u slobono vreme i tokom godišnjeg odmora. Međusobno se razlikuju po količini opreme, težini, veličini i načinu igranja. Zato ukoliko tražiš savršen poklon za sebe li nekog drugog, i hoćeš da obezbediš bolju fizičku pripremljenost, onda ti svakako preporučujemo kupovinu nekog od ovih teniskih kompleta. Da bi napravio dobar izbor, preporučujemo ti da pregledaš celokupnu ponudu i tako doneseš pravu odluku.

Prikaži više
Saveti 0
1 proizvod
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka