Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Speedminton reketi

(0 proizvoda)

Igranje speedmintona, odnosno brzog badmintona, poslednjih godina dobija na popularnosti, ali mnogi shvataju da, speedminton nije igra za decu i žene, već je izuzetno naporan sport koji zahteva veliku preciznost. Može se igrati kako u zatvorenim prostorima, tako i spolja. Najpotrebnija stvar, prilikom igranja speedmintona je je definitivno reket za speedminton, čije kupovina svakako nije jednostavna. Za sve kojima je kupovina reketa prava noćna mora, pripremili smo veliku ponudu vrhunskih reketa. Cenovno se reketi kreću od veoma jeftinih do prilično skupih.

Kupovina dobrog reketa za speedminton svakako zavisi od kupovne moći pojedinca, pa je moguće pronaći dobar reket za razumno nisku cenu, a kvallitet nije mnogo lošiji od onih najskupljih. Za rekreativce je pre svega važna tvrdoća i težina reketa, a ona nije zanemarljiva ni kod profesionalnih igrača speedmintona. Sam oblik reketa za speedminton se malo razlikuje od onog za badminton, i slličniji su onim za skvoš. Čak su i same loptice nešto teže, igra se ne odvija preko mreže, igra je brža od badmintona i zahteva nešto veću preciznost.

Prikaži više
Saveti 0
0 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj da upotrebiš drugačiju kombinaciju filtera ili posebno koristi svaki filter.
Zanimljivi proizvodi iz sličnih kategorija

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka