Muške sportske majice

(326 proizvoda)

Da li si odlučio da započneš s aktivnijim životom, ali nemaš pojma kakvu sportsku majicu da izabereš? Ili se sportom već aktivno baviš i samo ti treba nekoliko dodatnih komada? Svaki profesionalni sportista i zagrejani rekreativac može da ti kaže da je izbor adekvatne majice vrlo važan, jer će tvoje sportske aktivnosti učiniti mnogo prijatnijim. Da bi izbor bio jednostavniji, preporučujemo ti da pogledaš ceo asortiman koji se nudi i na taj način izbegneš brzopletu kupovinu.

Svaka majica nije pogodna za svaki sport, što je posebno važno u nekim sportskim disciplinama u kojima se telo više znoji (biciklizam i trčanje). Posebna pažnja se posvećuje upravo majicama za trčanje i biciklističkim majicama. Biciklistička majica obično sadrži i dodatne džepove i dosta je uska, čime je moguće postići veću brzinu. Majice za trčanje su izrađene od posebnih materijala koji se posebno brzo suše, za razliku od konvencionalnih pamučnih majici, koje su inače vrlo ugodne za nošenje, ali se sporo suše.

Posebno su važne majice koje nosimo u hladnijem periodu, jer istovremeno štite telo od hlađenja, pazeći pritom da se materijal brže suši od znoja. Majice dugih rukava su pogodne za nošenje u hladnijim danima ili u slučaju kada se sportskim aktivnostima bavimo u hladnim dvoranama. Majice s kratkim rukavima su pogodne za celogodišnju upotrebu u zatvorenom prostoru ili za vreme toplijih dana u prirodi.

Prikaži više
326 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka