Muški dresovi

(252 proizvoda)

Dresovi su savršen poklon i za mlade i za starije osobe, jer su zgodni i za sportske aktivnosti, kao i za aktivnosti u slobodno vreme. Da li želiš da izraziš svoju odanost određenoj ekipi ili igraču? Onda pogledaj široku ponudu sportskih dresova i odaberi svoj.

Najveća raznolikost ponude je kod dresova za muškarce, koji su posebno ponosni da nose dres svoje omiljene fudbalske ili košarkaške ekipe. Osim fudbalskih i košarkaških dresova možeš da pronađeš i zanimljiv asortiman dresova za hokej ili golf, kao i neke druge. Popularni brendovi koji proizvode dresove su Adidas, Nike, Spalding, Yoko i slični džinovi u svetu sportske odeće.

U ponudi možeš da pronađeš klasične kratke majice, majice s logom kluba ili pojedinog sportiste u različitim dužinama (kratki rukavi, dugi rukavi, bez rukava, duge pantalone, kratke pantalone). Određeni modeli uključuju patent za skidanje rukava I nogavica ili kapuljaču, a izbor je isključivo tvoj.

Određeni modeli sportskih dresova, koji su takođe dizajnirani za sportske aktivnosti su često izrađeni od materijala koji se brzo suši i prozračnog materijala koji pruža udobnost i lakoću pokreta. Prilikom izbora sportskog dresa, posebno važno je izabrati onaj koji je odgovarajući za tebe u odnosu na željenu svrhu. Osim toga, važno je da se odlučiš za onog sportistu, koji će na tvom dresu predstavljati nešto posebno.

Prikaži više
252 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka