Muške košulje

(719 proizvoda)

U potrazi si za novom košuljom, ali ne možeš da se odlučiš koji model, boju ili materijal da izabereš? Da bi lakše doneo odluku pripremili smo ti široku paletu košulja različitih tipova, za sve prilike i sva godišnja doba. Preporučujemo ti, da pre konačne odluke pregledaš celokupnu ponudu.

Pre svega, potrebno je odlučiti koji kroj košulje ti najviše odgovara i za koje prilike ti je potrebna. Među raznim krojevima razlikujemo one uske (»Slim Fit«), normalne i široke. Košulje takođe razlikujemo u zavisnosti od oblika kragne, većeg kvaliteta, za koji je potrebno dati malo više novca, takođe, imaju i posebne nastavke, koji kragni omogućavaju posebno lep oblik.

Kada kupujete košulju, neophodno je da se obrati pažnja na materijal i veličinu košulje, jer se može dogoditi da se košulja nakon pranja u veš mašini skupi. Posebno kod užih modela košulja, preporučuje se da materijal sadrži elastin, koji odeći daje fleksibilnost i prilagođava se kretanju tela, a time i košulja postaje mnogo udobnija.

Među muškarcima su i dalje veoma popularne tamnije i umerenije boje, kao što su crna, braon, siva i plava, pored svetlo plave tu je i bela boja karakteristična za klasične elegantno poslovne košulje. Ostale boje košulja su pogodne za odmor i druge svakodnevne aktivnosti.

Prikaži više
719 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka