Mašine i uređaji

Potreban ti je za rad u kući ili za profesionalan posao pneumatski alat, aparat za varenje ili možda kompresor? Proveri kategoriju Mašine i uređaji i pre kupovine međusobno uporedi razne uređaje!

U ponudi mašina i uređaja možeš da pronađeš sve od agregata i generatora, građevinskih mašina i industrijskih grejača i usisivača do kompresora, pneumatskog alata i nastavaka, kao i aparata za varenje.

Agregati i generatori ti daju snagu napajanja električnom energijom u slučaju nestanka ili ukoliko se nalaziš na mestima gde nema struje, kao što je vikendica za odmor. U ponudi su ti rekreativni, polu-profesionalni, profesionalni i kućni, a izbor zavisi od namene.

Među građevinskim mašinama možeš da pronađeš bagere, valjke, mešalice, freze i ostale mašine. Industrijski grejači predstavljaju odlično rešenje za brzo zagrevanje prostorija. Oni su pogodni za objekte različitih veličina i omogućavaju sprečavanje oštećenja usled mraza.

Industrijski usisivači ti omogućavaju mokro i suvo usisavanje podruma, garaža, radionica i drugih prostorija. Opremljeni su snažnim motorom i velikom posudom za sakupljanje. Posao možeš da olakšaš tako što ćeš da izabereš onaj sa priručnom ručkom i točkićima, koji ti omogućavaju jednostavno prenošenje uređaja.

Kompresori su podeljeni na one prostorne ili potisne i turbinske ili protočne kompresore. Prostorni sa dalje dele na rotacione, membranske i klipne, koji su najpopularniji. U ponudi pneumatskog alata možeš da pronađeš pneumatske udarne ključeve, brusilice i šlajferice, pneumatske sekače i čistače, ako i specijalne pneumatske alate.

Aparati za varenje se dele na prenosne i statične aparate, a namenjeni su varenju konstrukcija i nerđajućeg čelika sa obloženom elektrodom. Posebno su pogodni za poslove montaže, rad na gradilištima i u radionicama. Pored samog aparata za varenje u kompletu dobijaš i još jedan kabl sa držačem za elektrode, kabl za uzemljenje, masku za varenje, četku za čišćenje varova i druge dodatke.

više

Ne propusti

Saveti prilikom kupovine

Građevinske mašine i alati

Kategorija građevinske mašinei alati na Ceneje.rs sadrži sve alate i proizvode koje su potrebni kod gradnje. ...

Poljoprivredne mašine i vinogradarstvo

Poljoprivredne mašine i vinogradarstvo prisutni su u našim krajevima od davnina. Brojna vinorodna područja ...

Mašine i alati

Bez alata nema zanata! Svaka popravka je lakša i uspešnija sa dobrim alatom. S odgovarajućom opremom ...

Prikaži sve savete za kupovinu
Na Idealno.rs se aktivno brinemo za bezbednost korisnika i podataka.

Za prikaz proizvoda i ponuda prodavnica sačekaj malo.

User: 54.156.37.174 2131713686

Za dodatna pitanja, pišite na webmaster@ceneje.si

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedelljne e-novosti.

® 2018 Ceneje d.o.o.