Bazeni i oprema

Danas se mnogi odlučuju za kupovinu bazena, koji predstavlja odličnu zabavu za celu porodicu. Ako razmišljaš o kupovini bazena ili tražiš dodatnu opremu za postojeći bazen u ponudi ti je široka paleta različitih proizvoda. Da bi ti izbor bio lakši, pre kupovine pregledaj kompletnu ponudu, međusobno uporedi različite proizvode i sebi olakšaj odluku.

U kategoriji Bazeni možeš da pronađeš sve od najrazličitijih bazena i proizvoda za zabavu u bazenu, do pumpi za bazene i filtera, kao i proizvoda za čišćenje bazena, opreme i pribora za bazene i proizvoda za održavanje vode.

Bazeni se razlikuju prema veličini, obliku i tehnici izgradnje. Možeš da biraš između okruglih, ovalnih, pravougaonih i drugih oblika bazena, u zavisnosti od prostora na kome želiš da ga smestiš. U zavisnosti od tehnike gradnje bazene delimo na montažne i ugradne, a montažni mogu da budu ugradni montažni ili samostojeći. Odluka o tome koji bazen da izabereš, zavisi od toga koliko brzo želiš da postaviš bazen i koliko mora da bude težak.

Samostojeći bazeni su izuzetno jednostavni za postavljanje, a obično se sastoje od metalnih oboda i obloge od PVC folije. Sa druge strane, ugradni bazeni zahtevaju više vremena za postavljanje, ali su zbog snažne čelične konstrukcije i mnogo trajniji. Na primer, ukoliko tražiš cenovno povoljniju varijantu, postoje i razni bazeni na naduvavanje u mnogim dimenzijama. Veoma popularna vrsta su i masažni bazeni, kod kojih je glavna funkcija da oslobodi organizam od svakodnevnog stresa. Takvi bazeni omogućavaju korisniku različite vrste masaža , ali moraju da budu zagrejani i održavani sa uređajem za čišćenje.

Prilikom kupovine bazena su ti potrebni i dodaci za održavanje vode, kao što su različiti filteri, grejači za bazen, granule hlora, dozeri hlora, sredstva za prezimljavanje. Da bi se obezbedila higijena na tržištu su dostupni različiti proizvodi za čišćenje bazena - usisivači, setovi za čišćenje, četke, čistači itd. U ponudi pumpi i filtera za bazene su ti toplotne pumpe, filteri za pumpu, filter pumpe i druga oprema.

Proveri ponudu proizvoda za zabavu u bazenu, među kojom možeš da pronađeš igračke i igre na naduvavanje.

više

Ne propusti

Saveti prilikom kupovine

Bazeni su dostupni u različitim oblicima i veličinama

Bazeni su različitih oblika i veličina, a razlikuju se i prema tehnikalijama gradnje. Dakle, možete odabrati ...

Prikaži sve savete za kupovinu

Komentari

Pre 1 mesec

TRIGANO Monta?ni Ugradni Bazen Neptun Oval

TRIGANO Monta?ni Ugradni Bazen Neptun Oval 5.4 x 3.6 x 1.2 m

želim da napravim skoli nova novebar bazen koliko cena pitam vas

Na Idealno.rs se aktivno brinemo za bezbednost korisnika i podataka.

Za prikaz proizvoda i ponuda prodavnica sačekaj malo.

User: 54.162.15.31 199203482

Za dodatna pitanja, pišite na webmaster@ceneje.si

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedelljne e-novosti.