Streličarstvo

(15 proizvoda)

Streličarstvo je veoma uzbudljiv i dinamičan sport koji je pogodan za sve uzraste i razvijen po celom svetu. Streličarstvo kao sport, kombinuje fizičku snagu, preciznost i treniranje psihološke pripravnosti. Osnove streličarstva je preporučljivo upoznati u obliku kružnih i različitih obuka, kako bi se dobile dodatne veštine i preciznost. U ovoj kategoriji možeš da pronađeš različite tipove streličarske opreme, među kojima su najvažniji luk i strele. Lukovi mogu biti različitih vrsta, kompozitni, zakrivljeni i tradicionalni. Napravljeni su od prirodnih i sintetičkih materijala, a mogu se pronaći oni, posebno prilagođeni početinicima, kao i oni posebno napravljeni za profesionalce. Lukovi mogu da se kupe u različitim dimenzijama, jer veličina mora da bude primerena visini strelca.

Ovde ćeš pronaći i strele, cevi, jahače, uloške, vrhove, pera, lepak, kao i mnoge druge delove. Pri izboru strela moraš da da uzmeš u obzir 3 stvari. Prvo, treba da izabereš materijal od kojeg su strele, pri čemu ti je u ponudi drvo, aluminium, karbon i fiberglas, a svaki od materijala ima svoje prednosti i mene. U sledećem koraku biraš dužinu strela. Dužina najviše zavisi od luka, za koji su namenjene, a lako ćeš utvrditi koja je za tebe pomoću raznih tabela , koje su ti dostupne na internetu. Pre kupovine proveri da li su u kompletu i vrhovi ili se oni naručuju posebno, kao i da li je strela pripremljena i da li već ima na sebi navoj.

Prikaži više
Novi saveti
Tokom zime se često suočavamo sa izazovima povodom održavanja navike vežbanja. Hladno vreme, kraći dani i nedostatak ...

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka