Proizvodi na akciji

Cena
MIN MAX

Brand

3304 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Idealno.rs/Akcije je onlajn stranica na kojoj su na jednom mestu prikupljeni svi aktuelni popusti u svim veb prodavnicama koje na Idealno.rs objavljuju svoje proizvode. Posebnoj stranici s popustima možeš jednostavno pristupiti klikom na Akcije na vrhu stranice Idealno.rs. Otvoriće se nova stranica Idealno.rs/Akcije na kojoj možeš da vidiš sve snižene proizvode koji su trenutno na raspolaganju u srpskim veb prodavnicama. Uz pomoć pametnog menija s leve strane izaberi željenu kategoriju proizvoda u kojoj želiš pregledati proizvode na akciji.

Na Idealno.rs imamo više od 230 veb prodavnica koje prikazuju svoje proizvode. Popusti na sve proizvode se osvežavaju svakodnevno što znači da u svakom trenutku na raspolaganju ima više od 5000 aktuelnih sniženja, prikupljenih na jednom mestu. Možeš koristiti i meni za prikaz najniže i najviše cene proizvoda s kojim će pretraživanje biti još brže i jednostavnije. Tu je i opcija pretraživanja među prikazanim proizvodima zahvaljujući kojoj možeš pronaći tačno one proizvode na sniženju koji ti trebaju.

Na Idealno.rs se trudimo da obezbedimo najbolje korisničko iskustvo i zato su ti na akcijskoj stranici na raspolaganju i pametni filteri s kojima jednostavno i brzo možeš da pretražiš celu kategoriju ili specifičan proizvod, kao i da proveriš da li je trenutno na sniženju.

Na Idealno.rs/Akcije možeš da pretražuješ i po visini popusta. Iznad prikazanih proizvoda koji su na akciji nalaze se i dugmići za filtriranje: visina popusta preko 20%, preko 30%, preko 40%, preko 50% i preko 60%.

Kada na Idealno.rs/Akcije pronađeš traženi proizvod na akciji, jednostavno klikni na dugme „U prodavnicu“ i direktno na stranici veb prodavnice izvrši svoju kupovinu.

Na Idealno.rs stranici sa sniženim cenama možeš na jednom mestu pregledati akcije više od 230 srpskih veb prodavnica, uključujući i najveće veb prodavce kao što su: Intersport, Tehnomanija, eKupi, Emmezeta, Diplon, Gigatron, Home Plus i mnoge druge.

Kategorije sniženih proizvoda koje možeš pronaći na stranici s akcijama su Audio & Video, Auto Oprema, Kuća i bašta, Erotika, Foto, Lepota i zdravlje, Odeća i obuća, Kancelarija i škola, Računari i oprema, Sport, Telefoni i Sve za decu.

Sva sniženja na jednom mestu su naročito korisna kod velikih finansijskih zalogaja kao što su renoviranje i opremanje doma. Na Idealno.rs/Akcije jednostavno izaberi kategoriju Kuća i bašta, i pretraži više od 5000 proizvoda na sniženju; od sniženih mašina za pranje i sušenje veša, kosilica na akciji, bazena s popustom, sniženih cena nameštaja i druge opreme za dom.

Kod kupovine računara i opreme ili novog pametnog telefona, razlike u ceni u različitim veb prodavnicama mogu biti ogromne, i zato prvo pregledaj proizvode na akciji na Idealno.rs. U kategoriji računara i opreme i telefona možeš pronaći više od 5000 proizvoda sniženih do -65 %. Nemoj nepotrebno plaćati previše! Poseti veb stranicu s popustima Idealno.rs/Akcije i uštedi vreme i novac.

Kategorije koje moraš obavezno da proveriš pre kupovine su Audio & Video, Auto Oprema, Kuća i bašta, Računari i oprema i Telefoni jer se radi o proizvodima koji obično imaju višu cenu i kod kojih ti već i 10% popusta može uštedeti više od 5000 dinara.

U jesenjem i prolećnom periodu veliki trošak može biti i kupovina novih automobilskih guma, ali ako među svim sniženim proizvodima izabereš kategoriju Auto Oprema i Zimske/letnje gume, sigurno ćeš uštedeti jer će ti se prikazati samo one gume koje su trenutno na akciji. I dalje ih možeš filtrirati prema proizvođaču, dimenzijama, ceni i nameni. Klikom na „Više o ponudi“ možeš iskoristiti cenu s popustom direktno u veb prodavnici. Kupovina automobilskih guma nikada nije bila jednostavnija!

više

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka